BG JUVENTUS - приключи с играта
#21 Removed user 15.02.2016 10:03
Ul tra violets
828 Posts

Точката за подпомагане, чрез кредит на други отбори е заради хората които играят с по няколко отбора и си приливат кредит. Моят мотив е да подпомогна по слаби отбори, като им купя играчи, които трудно биха продали на цени малко над средните, което си е в правилата, защото никой не може да определя, как да харча кредита, който съм натрупал през 10-те години игра.
Успях да помогна на доста отбори, като купих играчи за около 12млн. кредит.
С оглед, че при мен останаха доста силни национали и трансферния прозорец приключи, а аз имам още 10млн. кредит, който не успях да раздам на нуждаещи се отбори, ще остана в играта, като влизам от време на време до следващия трансферен прозорец. Моля, по-слабите отбори, които имат нужда да им купя играчи да ми пишат отсега.(beer) (beer) (beer)

#22 FC United 15.02.2016 10:21
FC United
854 Posts
Since 04.06.2007

Браво Боби.

#23 The DRAGONS 15.02.2016 17:08
The DRAGONS
36 Posts
Since 07.03.2014

(clap) (bow)

#24 Removed user 23.03.2016 09:15
Ul tra violets
828 Posts

Здравейте колеги, както писах преди месец, удължих престоя си в играта с един сезон да мога да продам националите и да раздам останалия ми кредит окоол 11млн. за да подпомогнем по-слабите и по новите отбори. Отново моля, тези които имат нужда да ми пишат на лично съобщение.

#25 FC United 23.03.2016 11:59
FC United
854 Posts
Since 04.06.2007

Анулиран трансфер Трансферът на играча X. KNOX беше анулиран от администратор поради нарушаване на правилата за извършване на трансфери.
От профила Ви бяха отнети 245 000 кредит

Админа върна трансфер от миналия сезон който бе направен на средната цена.Вместо да пренасочи усилията си да пооправи играта,той връща трансфери на средните цени на 15 годишни играчи.

#26 Removed user 23.03.2016 12:22
Ul tra violets
828 Posts

Анулирани са ми 44 трансфера от миналия сезон, които са извършени според правилата на около средната цена. Няма такъв смешник като жалкия собственик на тази пробита игра. Преди време дори исках да купя играта и да развивам, като бях склонен да платя 10000 лева, а сега не струва и 500 лева. Вместо да вкара минимум усилия за върви играта, която от 5000 човека в момента я докара да я играят 200 се е занимавал да анулира трансфери, които са по собствените му правила и на всичкото отгоре го прави 2 месеца по-късно, което допълнително прецаква отборите на които съм помогнал. За 10 години в играта нямах нито 1 наказателна точка, винаги съм бил коректен с всички. Вкарал съм около 5 000 лева в играта, като вместо благодарност и да оцени постъпката ми, която пак помага на него, защото скасява разликата между силните и по-слабите отбори в играта той анулира трансферите. Страхотна постъпка от негова страна. Да си задържи кредита и да си го харчи в живота, защото той не знае, как се изкарват истински пари. Нека и останалите отбори да си направят равносметката дали искат да стоят повече в това блато, чиито собственик дълбае дъното, като поведение.

#27 FC United 23.03.2016 12:43
FC United
854 Posts
Since 04.06.2007

<blockquote><h3>BG JUVENTUS написа:</h3>Анулирани са ми 44 трансфера от миналия сезон, които са извършени според
правилата на около средната цена. Няма такъв смешник като жалкия собственик на
тази пробита игра. Преди време дори исках да купя играта и да развивам, като бях
склонен да платя 10000 лева, а сега не струва и 500 лева. Вместо да вкара
минимум усилия за върви играта, която от 5000 човека в момента я докара да я
играят 200 се е занимавал да анулира трансфери, които са по собствените му
правила и на всичкото отгоре го прави 2 месеца по-късно, което допълнително
прецаква отборите на които съм помогнал. За 10 години в играта нямах нито 1
наказателна точка, винаги съм бил коректен с всички. Вкарал съм около 5 000 лева
в играта, като вместо благодарност и да оцени постъпката ми, която пак помага на
него, защото скасява разликата между силните и по-слабите отбори в играта той
анулира трансферите. Страхотна постъпка от негова страна. Да си задържи кредита
и да си го харчи в живота, защото той не знае, как се изкарват истински пари.
Нека и останалите отбори да си направят равносметката дали искат да стоят повече
в това блато, чиито собственик дълбае дъното, като поведение.</blockquote>

Подкрепям те на 100% това е най-голямата глупост която е правил досега.

#28 Removed user 23.03.2016 16:23
Daredevils
329 Posts

какво очаквате от него нали си взема паричките какво му пука !!!

#29 Х о л и в у д 23.03.2016 16:50
Х о л и в у д
25 Posts
Since 23.02.2010

"Проблема" е че го правиш с гръм и трясък...Трябваше като РАЛИЦА да го направиш,всичко щеше да е ок!Тя също помогна на мн нови отбори.

#30 Myrtle_Beach 26.03.2016 16:17
Myrtle_Beach
1328 Posts
Since 01.09.2007

Какъв гръм и трясък?Какво по нормално от трансфери на средни цени...тия 5 минути,които е пожертвал от ценното си време да трие играчи да беше ги отделил за реклама на играта или да прочете някое предложение от потребител.